Оберіть свого іноземного закупівельника  на Ukrainian Food Expo



Організаційний комітет виставки Ukrainian Food Expo веде переговори щодо відвідування виставки з дипломатами та закупівельниками більш ніж 30 країн світу.  Повний перелік країн приведено на сайті ufexpo.com.ua/ru_RU/business/. На сьогодні свою присутність на виставці додатково підтвердили делегації з Туреччини, Китаю, Індії, Південно-Африканської Республіки, Нігерії, Азербайджану та В’єтнаму.

З виробниками якого продовольства їдуть зустрічатися на Ukrainian Food Expo закупівельники цих країн?

  • Азербайджан шукатиме експортерів свіжої та замороженої яловичини, кондитерських виробів, молочної продукції, курятини та зернових.
  • В’єтнам цікавлять зернові, соняшникова олія та свинина, особливо субпродукти.
  • Індія має величезний інтерес  до українського зерна та соняшникової олії, проявляє значну зацікавленість до вітчизняного сухого молока та інших молочних продуктів, до макаронних виробів та курятини.
  • Китайські закупівельники бажають знайти в Україні партнера майже по кожному виду продовольчої продукції (імпорт в невеликих об’ємах), хоча традиційно найбільш зацікавлені в соняшниковій олії та кукурудзі.
  • Нігерія формує свою делегацію з байєрів, зацікавлених, у першу чергу, в постачанні м’ясної продукції.
  • Турецька делегація шукатиме співпраці з експортерами зернових, олії, цукру та м’ясної продукції.
  • ПАР  зацікавлена у поставках усіх видів українського продовольства в невеликих об’ємах.

Закупівельники зможуть онлайн запланувати зустріч із вподобаною компанією-учасницею напередодні виставки: призначення дати та часу зустрічей в бізнес-зоні UFExpo розпочнеться за 2 тижні до початку виставки на сайті ufexpo.com.ua.  Додатково представники іноземних делегацій через Оргкомітет зможуть безкоштовно зарезервувати собі місце в бізнес-зоні для переговорів.

Нагадуємо, міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo відбудеться 23-24 листопада, в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, павільйон №1.

За детальнішою інформацією щодо участі та відвідування звертайтеся до Оргкомітету:

+38 050 144 86 11,                                     +38 067 470 82 31,

ob@ukrainian-food.org                             ak@ukrainian-food.org

Увага! З метою дотримання законодавства України щодо захисту персональних даних Організатор виставки не надає третім особам контакти учасників, відвідувачів та бізнес-відвідувачів виставки.