«Сертифікація Халяль – це основний ключ до експорту в арабо-мусульманський світ», - Ваель Аламі, Центр сертифікації "Halal Global Ukraine"



Якщо, ви орієнтуєтесь і маєте бажання експортувати свою продукцію в країни арабо-мусульманського світу, то обов’язково повинні мати основний документ – сертифікат Халяль. Саме про нього нам розповість Ваель Аламі з Центру сертифікації "Halal Global Ukraine" на конференції «Beef Conference».

«Халяль дає розуміння, що в продуктах харчування відсутні шкідливі домішки, він передає користь та безпеку. Вся продукція контролюється відповідним халяль-комітетом, а продукти повинні відповідати всім вимогам терміну придатності та зберігання», - пояснює Ваель Аламі.

Перед виходом на арабо-мусульманський ринок, необхідно визначити основні тенденції ринку Халяль, визначити пріоритетні країни для експорту та існуючі стандарти Халяль.

Також на конференції прослухаємо ще не менш важливі теми по ринку яловичини на ринках інших країн: Китаю, Туреччини, ЄС. Детальна програма за посиланням: http://ufexpo.com.ua/uk/beef-conference-2018/

Поспішайте зареєструватись та отримати цінну інформацію для розвитку свого бізнесу.

Чекаємо на вас 13 грудня 2018 року у МВЦ (Броварський проспект, 15, м. Київ). Захід пройде у рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo.


  • До 1 грудня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на e-mail: ak@ukrainian-food.org – Анастасія Павлюк.