У конференції Fish and Seafood 2017 візьмуть участь провідні гравці рибного ринку



У першій в Україні конференції професіоналів рибної галузі Fish and Seafood 2017, яка відбудеться 16-17 лютого в «Конференц-Холі Ірпінь», візьмуть участь представники провідних гравців українського ринку риби та морепродуктів.

Серед них – компанія зі світовим ім’ям Universal Fish Company, яка на сьогодні експортує свою продукцію до 12 країн Європи, Азії, Північної та Південної Америк, та навіть до Австралії; один з флагманів українського ринку, виробник органічних морепродуктів - Klion Group; а також компанія з чи не найширшою товарною номенклатурою в нашій країні - Flagman Seafood.

До учасників конгресу долучаться також представники компаній, яких можна сміливо називати рушіями українського ринку – «Осетр», «Полар Сіфуд Україна»,  «Світ Морів»,  «Даль Риба Продукт», та багато інших!

Учасники конференції зможуть не лише обговорити нагальні питання галузі від відкриття іноземних ринків до впровадження системи HACCP на рибних підприємствах та контролю якості згідно вимог ЄС, а й зустріти бізнес-партнерів, зав’язати нові контакти та ознайомитися з досвідом успішних гравців ринку.

Організатором конференції Fish and Seafood 2017 є Рада з питань експорту продовольства (UFEB). Захід пройде за підтримки Мінагрополітики та Держрибагентства і збере більше 200 учасників від 120 провідних підприємств рибної галузі України.

З оновленою програмою заходу ви можете ознайомитися за посиланням http://ukrainian-food.org/uk/post/programa-fish-and-seafood-2017

Акредитація для преси за тел.: +38 067 332 54 75 або на e-mail: press@ukrainian-food.org. Контактна особа – Аліна Зименко.  

З питань додаткової інформації та участі у конференції Fish and Seafood 2017 звертайтеся за тел. +38 067 470 18 46 або на e-mail: dm@ukrainian-food.org. Контактна особа – Дарія Мельник.

Реєстрація на участь у Fish and Seafood 2017 за посиланням http://ukrainian-food.org/uk/post/reestracia-na-fish-and-seafood-2017

Не пропустіть подію року у сфері аквакультури та переробки риби!