UKRAINIAN FOOD EXPO 2017


Четвер, 23 листопада 2017

ВЦ "КиївЕкспоПлаза"


23-24 листопада 2017                        ВЦ "КиївЕспоПлаза"

Нагальна потреба проведення в Україні виставки, яка б об’єднала усі продовольчі сектори на одному бізнес-майданчику для продуктивної співпраці з українськими та іноземними закупівельниками, назрівала протягом останніх років. І ось, наприкінці осені 2017 року в Україні вперше відбудеться міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.


САЙТ ВИСТАВКИ


Тематика виставки охоплює всі напрямки харчової промисловості: м’ясну, молочну, кондитерську, олійножирову, фруктово-овочеву, бакалійну продукцію, напої, соуси, рибопродукти та багато іншого.

Організатор виставки Рада з питань експорту продовольства (UFEB) запрошує переробників харчової продукції представити свою компанію та її продукцію 23-24 листопада в Києві,у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» разом з іншими провідними виробниками готового продовольства, напівфабрикатів, органіки та нішевих культур, а також постачальниками технологій та обладнання для харчової промисловості.

Серед відвідувачів виставки – великі торговельні мережі, мережі магазинів формату «біля дому», представники інших сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, оптово-роздрібних продовольчих складів та баз, закладів громадського харчування, іноземні закупівельники, фермери, логістичні компанії, а також кінцеві споживачі.

Компанія-учасник отримає беззаперечні переваги від участі в Ukrainian Food Expo:

  • безпосередній контакт з різними групами потенційних клієнтів в одному місці протягом трьох днів;
  • використання окремо облаштованої зони для бізнес-переговорів, що дасть можливість комплексно провести переговори з усіма групами бізнес-відвідувачів;
  • контактування більш ніж з 30-ма іноземними делегаціями та торговельними місіями, що є значною економією часу на самостійний пошук іноземних покупців;
  • можливість познайомити кінцевого споживача з вашим брендом під час дегустації та прямого продажу в зоні ярмарку-продажу, яка буде діяти в рамках виставки.

Компанія, яка братиме участь у виставці зі стендом, отримує можливість заздалегідь підготуватися до бізнес-зустрічей та провести результативні переговори у спеціально облаштованій бізнес-зоні, а саме: попередньо забронювати час та день, домовитися через організатора виставки про зустріч з тими представниками українських та іноземних компаній, з якими є потреба зустрітися.

У рамках виставки пройде другий міжнародний Конгрес експортерів продовольства Ukrainian Food 2017, а також тематичні конференції та семінари з упаковки та технологій переробки харчової продукції.

Місія виставки Ukrainian Food Expo – продемонструвати вітчизняним та іноземним покупцям різноманіття українського продовольства, представити новинки ринку та відкрити перед українськими продовольчими компаніями нові експортні горизонти.