Аналітика ринку молочних виробів

Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам молочних виробів за травень-червень
Аналітик Ради з питань експорту продовольства, презентує " Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам молочних продуктів". До Вашої уваги у новому випуску: Останні результати GDT: прогнози та очікування; Топ-гравець Австралія: спостерігається зниження виробництва масла на 28%, СНМ на 44,5%, а от ринок СЗМ зріс на 15,7%; Нова Зеландія, Ірландія та Індія – основні покупці американського казеїну; Імпорт сирів до України збільшується; Вітчизняне виробництво сухого незбираного молока зросло на 247%; Виробництво сироватки та масла знизилося на 25%.  
Детальніше
Виробництво СНМ зросло на 147%
Виробництво СНМ зростає, у той час як показники інших молочних продуктів знижуються. З чим пов’язана така тенденція, і чи довго даний продукт триматиме «верх»?! Детально в дослідженні експерта UFEB, Олександри Кищук.
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам молочних виробів за квітень-травень
Аналітики Ради з питань експорту продовольства, презентують " Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам молочних продуктів". До Вашої уваги у новому випуску: АЧС у Китаї має негативний вплив на молочну промисловість Нової Зеландії; Північно-Східні штати Америки нарощують обсяги виробництва сиру; ЄС: ціна на масло стабільно зростає Едам, Гауда, Голландський і Вершковий сири – головні експортні позиції в Україні; Вітчизняний експорт вершкового масла знизився на 40%; Виробництво йогуртів, кефірів і ряжанки зросло за підсумком першого кварталу 2019. Про це і багато іншого читайте на  сторінках.  
Детальніше
Вітчизняний ринок масла скоротився на 18%, а експорт – на 39%
Вершкове масло ― продукт досить популярний як на внутрішньому ринку, так і за його межами. У 2018 році Україна зарекомендувала себе на світовій арені як провідний постачальник даного продукту, але ситуація в поточному році змінилась.
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт про ринки молочних виробів за березень-квітень
Аналітичний відділ Ради з питань експорту продовольства, презентує новий " Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам молочних продуктів". До Вашої уваги у квітневому звіті: Виробництво молока у ключових країнах світу: Океанія готується до зими, ціни на молокопродукти у Аргентині продовжують зростати, США очікує на "весняний бум"; Динаміка цін у різних країнах на основні молочні продукти; Як впливає АЧС в Китаї на торгівлю молочними продуктами? Експортні рекорди та зниження на вітчизняному ринку; Пропозиція промислового молока на переробку знижується; Азійські ринки і досі підвищують попит на суху сироватку. Про це і багато іншого читайте на наших сторінках.
Детальніше
Аналітичний звіт про ринки молока
Аналітичний відділ Ради з питань експорту продовольства презентує звіт по ринкам молока за 2018 рік. Детальна інформація про ситуацію на вітчизняному та світових ринках по основних експортних продуктах: сир, масло, сироватка, СЗМ та СНМ.
Детальніше
Лише масло демонструє динаміку серед експорту іншої «молочки»
Загалом, за останній період Україна демонструє зниження експорту молочних продуктів, тоді як масло – єдиний продукт, показник поставок якого демонструє позитивну динаміку (+16,2% за січень-серпень 2018 року), повідомляють в аналітичному департаменті Ради з питань експорту продовольства (UFEB).
Детальніше